zondag 31 juli 2011

Nieuwe Vermeerwandeling in Delft door de historische binnenstad

Vermeerwandeling door DelftHet Toeristen Informtie Punt en het Vermeer Centrum in Delft hebben een nieuwe Vermeerwandeling uitgegeven. De route door de prachtige historische stad laat u kennis maken met de één van de beroemdste schilders van Nederland. De prijs is € 2,00.

De wandeling start bij het Toeristen Informatie Punt aan de Hippolytusbuurt en eindigt bij het Vermeer Centrum Delft. Onderweg passeert u locaties die een belangrijke rol speelden in het leven van Vermeer zoals het voormalige woonhuis, de panden van het straatje van Vermeer (zie boven) en de Oude Kerk. Diverse draaibare kubussen op de route vertellen meer over zijn leven en werk.

De wandeling zit standaard in het Vermeer Combi Ticket. Met dit combiticket kunt u het Vermeer Centrum, De Oude en Nieuwe Kerk en Het Prinsenhof bezoeken inclusief entree voor een voordelige prijs.


De Vermeerwandeling is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Japans en is te koop bij het Toeristen Informatie Punt, Vermeer Centrum Delft en via www.webshopdelft.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

TopOfBlogs